Ingen gala för Bam Bam…..

Efter lite sårslick är vi nu på g igen och förhoppningen är att starta både Bam Bam och Indro den 24:e, men det ser ut att kunna bli lite tight… Bägge har känts jättefina efter lite vintervila, men nu har vi stött på lite farthinder, blir så ibland då det är djur det handlar om.

Hade hoppats och framförallt trott att Bam Bam skulle bli nominerad i kategorin “Årets montehäst” för 2015, men så blev inte fallet…. Nu är jag visserligen lite part i målet men ingen av dom tre som är nominerade har fler segrar än Bam Bam, (dock har en av dom en seger färre…), och då Bam Bam har mött två av dom och vann det loppet på nytt banrekord medan de två andra var sjua och nia har jag väldigt svårt att acceptera att han inte är nominerad. Är väl ingen mening att gråta över spilld mjölk, men jag väljer att hålla Bam Bam sällskap under galan och då han inte är bjuden så…… =)….

DSC_1447
Bam Bam & Indro. (Foto: Tom Nilsson)

Mvh // Stall Nilsson