Provlopp för kreaturen idag!

Tog ut bägge i provlopp idag med catchdriverhjälp från Niklas som körde Bam Bam och Åke Svan…, förlåt Inge N Karlsson som körde Indro =)!

Var 5 hästar med i loppet och mina pojkar stod 40 tillägg. Efter en lagom inledning på 20, första 500 gick det desto fortare på varvet och Indro med Inge började attacken ca 800 kvar från tredje inner. Med en äkta Svanstedt:are svepte dom fältet och var först i mål på 15,1 med öppet och träningsbalans, han har tagit senaste loppet väl!

Bam Bam kunde inte följa med i tempoväxlingen utan krigade till sig andraplatsen från fjärde inner, behövde en riktigt genomkörare inför start den 20:e och det fick han. Även Indro är tänkt att starta då.

DSC_0022
Bam Bam & Niklas Robertsson. (Foto: Tom Nilsson)

DSC_0057
Indro & Inge N Karlsson. (Foto: Tom Nilsson)

Mvh // Stall Nilsson