12 x 3 blev gott & blandat!

Indro, Bam Bam & Frasse Linna hade alla spår 12 igår kväll, men det var dock inte så illa som det låter =)… Bam Bam hade 1 på tillägg och Frasse 6 på tillägg i sitt lopp. Indro bra som 5:a kunde lika gärna blivit 3:a.

Frasse Linna hade vi sistapeng som målsättning, men vart först utan, gjorde ändå godkänt ifrån sig med tanke på att det här bara var andra loppet i följd efter låååång vila.

Kvällens höjdpunkt var helt klart Bam Bam Walker som gick nytt rekord en kall december kväll i 10 minusgrader!! 14,8 i voltstart över 2160 lyder nya rekordet, och då fick han ändå inte vinna… All heder åt Stall Crebas som gjort ett kanonjobb och höll undan med Daydream Rapida. Bam Bam var rankad sist på trav365, extra skönt då att bevisa att det är en fin häst. Han behövde loppet senast och var väl inte så passande distans då, grymt skönt att han avslutade året med en 2:a plats med mersmak!

Nu laddar vi för nya rekord 2015!

Foto-03951
Gårdagens spår =)….

Mvh // Tom Nilsson