Passerat fjolårets inkörda pengar!

Redan efter förra starten på Åby passerades fjolårets siffror och då ändå gjort 5 starter färre än 2014. Har onekligen gått bra i år för Bam Bam och efter 9 framträdanden 2015 ståtar han med 2 segrar och 2 andrapris som facit, även två fjärdeplatser, bara missat pengapallen en gång!

Igår var vi lite utlämnade i och med bakspår och det kom inga glädjevolter från mig när favoriten spetsar och får köra 17,5 första varvet medan vi sitter sist invändigt……. Niklas Robertsson, catch driver igår, och Bam Bam letade sig ut varvet kvar och avslutade sista rundan på 12,6 vilket räckte till en fjärdeplats!

Då formen är god spänner vi nu bågen mot Smålandsmästaren i monte som går av stapeln på Vaggeryd nästa söndag. Därefter styr vi eventuellt kosan mot Åby och Lärlings SM, alternativt Monteryttar SM, 10:e oktober!

DSC_0028
Han är allt bra ståtlig! (Bam Bam tänkte jag på i första hand). Niklas Robertsson går inte av för hackor heller =). Foto: Tom Nilsson
DSC_0042

Mvh // Stall Tom Nilsson