Bam Bam & Jenny tog vara på favoritskapet!

Igår snurrade vi på Vaggerydstravet och levde upp till oddsindikatorn som visade 1,90 för Bam Bam seger =)! Idag firar vi Bam Bams födelsedag med påmpa och ståt, börjar med att hissa flaggan för det måste väl vara för honom vi gör det idag! Sen blir det morotskaka för hela slanten =).

Loppet igår var liknande loppet dessförinnan då vi duellerade med Saint Rose upploppet ner igen som stred tappert, men inte många som rår på Bam Bam när han känner han har “häng”! Bam Bam & Jenny Malmqvist har onekligen hittat formen tillsammans!

Bam Bam Walker är verkligen något litet extra och det är inte många som går oberörda förbi efter att ha varit i kontakt med honom. Hade honom som passhäst hos min tidigare arbetsgivare och dagen han lämnade där för att skeppas till en ny tränare föll det allt en tår eller två ner för mina pluffsiga kinder. Men han hittade hem igen och nu ståtar han med två raka segrar, mäktiga Bam Bam Walker =)!!!

DSC_0124
Bam Bam Walker & Jenny Malmqvist på Vaggeryd! (Foto: Tom Nilsson)

DSC_0153
Glada miner efter mål =)! (Foto: Tom Nilsson)

DSC_0072
Kan vara lite väl ljust i strålkastarlyset emellanåt =)! (Foto: Tom Nilsson)

Mvh // Tom Nilsson