Bam Bam tog en ny seger!

Allt var planerat in i minsta detalj, men blev dock lite väl spännande efter några omstarter….. Tanken var ju att han med loppet på Åby senast skulle bli en svår nöt att knäcka för motståndarna den här gången och planen gick onekligen i lås!!

Att han inte skulle sätta en fot rätt i dom tre första starterna var dock inte enligt planen,  men efter lite korrigeringar och tips från coachen, (Niklas Robertsson), så kom dom iväg bra i den fjärde starten och framåt =)… Tappat räkningen hur många omstarter det blev…. Bästa kommentaren efteråt var ändå när Jenny kommer in och säger att gensvaret hon fick av Bam Bam när hon ryckte tussarna gjorde så skärmen på hjälmen reste sig =)!!

Ser framför mig hur Åke Svanstedt grämer sig “over there” då han hade Bam Bam i träning 3 månader utan att få honom till start, innan vi köpte honom, eller vad tror ni, haha =)… Nu ståtar han iaf med 2 segrar, 5 andraplatser samt en tredjeplats på 20 starter i min regi =)!

DSC_0154 DSC_0203
Superduktiga Jenny Malmqvist och mäktiga Bam Bam Walker =)! (Foto: Tom Nilsson)

DSC_0182
Stephanie & Indro fick tyvärr inte chansen att visa vad dom gick för ikväll. Orsakade två omstarter =(… (Foto: Tom Nilsson)

Mvh // Tom Nilsson