Manegen är krattad inför lördag..

Bam Bam har gått sista jobbet inför lördagens uppgift och kändes dunderfin! Hade tur med lottningen den här gången och fick bricka 1 bakom bilen, samtidigt som dom värsta emot, på papperet i alla fall, fick betydligt sämre spår. Jag brukar dock trycka på att man ska ju inte vara först förrän tillslut =)… Bam Bam växer dock en klass i spets och jag hoppas och tror att han kommer kunna hålla upp innerspåret och köras där.

Inte alltid man nämns i samma stycke som Björn Goop, men här är ett litet urklipp ur en artikel från trav365 med Thomas Andersson-Borstam som är med och deläger Bam Bam:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article20307378.ab

Vilka travhästar äger du mer?
– Jag deläger Bam Bam Walker, som faktiskt startar på Kalmar på lördag, och den hästen är hos en lokal kille som heter Tom Nilsson. Jag är även med på en häst hos Björn Goop, en treåring som heter Carro’s Gift och den har gått kvallopp och nu när banorna börjar bli bättre så tror jag Björn snart plockar ut honom. Tidigare har jag också haft häst hos Fredrik Persson, här i Kalmar.

Foto-0426
Bam Bam tränar på lite olika poser inför nästa besök i vinnarcirkeln, (hoppas det kan bli på lördag redan =) ). Foto: Tom Nilsson

Mvh // Tom Nilsson