Hopp om livet!

Idag har vi varit på banan och kört ett litet miniprovlopp med Bam Bam, Knölen (Frasse Linna), och Indro. Hyrde in Inge N Karlsson och Hannah Blomkvist som catchdrivers.

Körde 3140 meter med dom och vi satte Indro i dödens med huva för att det skulle bli lite jämnare =). Han och Hannah dominerade dock ändå, som väntat, i och med att dom andra två gick sina första banjobb efter vila och en tids träning hemma i sanden.

Inge var mycket nöjd med Bam Bam, men fick lite mjölksyra till slut och behöver nog ett banjobb till innan start. Finns lite lopp att välja på till honom om ett par veckor som vi siktar mot!

Knölen körde jag själv och hon travade jättebra, hon e lite speciell för hon håller samma fart hela tiden på banan oavsett om jag tar i henne eller släpper av henne. Hittat en kanonpropp den 2:e oktober till henne, får se om det blir någon start innan dess.

DSC_1450
Alla tre ovan nämnda kreatur knaprandes på ett träd. (Foto: Tom Nilsson)

Mvh // Tom Nilsson